Archive for iulie 2009

... Cu totii avem prieteni care in aceasta perioada isi permit cate un concediu .. mai pe la o mare .. ( a noastra ... sau a altora ) .. mai pe la o batrana Londra .. sau prin vre-o locatie mai exotica precum Copa Cabana ... si altele de genu ... Unul din prietenii mei .. se perinda ... deunazi .. prin PARIS ... Miribolantul si frumosul PARIS .. si ca sa vedeti ca ... ROMANIA .. este peste tot .. prietenul meu a imortalizat pe "pelicula", digitala bineinteles... urmatoarea IMAGINE!!!


Va rog sa cititi cu ATENTIE ce scrie pe cartonul din fata acestui om umil si flamand poate...!
(ptr marire click pe imagine)


Si pentru ca nu vreau sa va las asa ... "in coada de peste" am sa va ofer si o alta MINUNATIE ... de data asta de pe plaiuri mioritice .. imortalizata de prieteni in vacanta!!!

Am sa intitulez aceasta poza simplu :
ROMANIA...dupa BLOCURI!!!

As vrea sa inchei postul de azi cu o nota optimista care sa sugereze urmatoarea idee : Candva o sa rasara soarele si ... pe "strada" noastra!!!





DISCLAIMER FOLOSIREA ORICARUI MATERIAL DE PE ACEST BLOG FARA DREPTUL IN SCRIS AL AUTORILOR SE PEDESPESTE CONFORM LEGILOR IN VIGOARE!!!

... Slaut ... stiu ca nu am mai scris de ceva vreme pe BLOG ... nu am fost acasa ... am avut unele probleme pe care a trebuit sa le rezolv intr-un fel sau altul ... ;)

Si totusi... iata ca-s AICI ... pe Blogosfera .. si nu numai ... curand o sa apara ceva NOU ... pentru voi toti ...

Pana una alta am pofta de VIATA ! ! !

Stiu ca nu v-am mai stresat cu porcariile scrise de mine pe aici .. dar .. nu v-am stresat din cauza Providerului de net .. care .. a binevoit sa ma lase fara net 3 zile! INCHEIATE!!! asta e .. celor care imi furnizeaza mie net le urez SANATATE CHINEZEASCA!!!

Si ziceam ca NU v-am mai stresat ... nu v-am stresat ca sunt eu destul de stresat ... imi urasc locul de munca ... e STRESANT colegu' dar ... asta e ... AI HEV TU UORC !

As vrea sa fiu o perioada eu cu mine ... sa ma gandesc de ce am renuntat la lucrurile care-mi faceau placere .. de ce prietenii mei au renuntat la lucrurile care NE faceau placere .. si asa mai departe .. filozofii dinastea de 2 lei ... care ajung la o singura concluzie .. DE CE PWLA MEA MA MATURIZEZ!!!

MAMA LOR DE GRIJI ... mama ei de viata ! ! !

.

In seara asta ... simteam nevoia sa ies la plimbare ... ma simteam sufocat de mine insumi! De ideea ca voi devenii monoton .. de ideea ca voi fii unul din acei oameni-robot ( Acasa-Servici'-Acasa... and on and on ... )

In perindarea mea prin orasul nostru magnific .. mi-am dat seama ca IMI E DOR DE MINE!!! De mine cel care iesea cu prietenii la "BIROURI" si stateam pana dimineata de vorba... in mijlocul orasului .. sau de cel care se juca PITULUSU .. cu masinile pe centru' !!!

Imi e dor de OAMENII de atunci ... oameni care incet incet devin oameni-robot... desi este impotriva vointei lor ..!

Fara sa vrem ne dam seama ca TOTI vom ajunge asa .. daca nu vom face lucrurile care ne fac placere .. care satisfac anumite nevoi primordiale, acele nevoi de COMUNICARE!!! Comunicare pe care imi este din ce in ce mai greu sa o pastrez cu prietenii mei cei vechi!!!

Greu reusesc sa prind pe cineva la telefon...sa il/o chem la telefon... IMPOSIBIL chiar sa ne facem Toti timp .. sa iesim la un gratar ... deja TITANICA incercarea de a scoate lumea la "BIROURI"

Mi-e teama .. imi e teama ca o sa ajungem sa NU ne mai salutam pe strada .. nu din motive ... stiu eu .. sa nu ne salutam ca NU NE VEDEM .. vom vedea in fata ochilor NUMAI probleme!!! Vom uita de prieteni... si ceea ce e cel mai rau ... VOM UITA DE NOI!!!

Ziceam mai devreme ca am iesit la plimbare... plimbare benefica pentru mine si ptr existenta MEA personala!!! O sa ma intrebati DE CE ... pai .. am intalnit UN OM ... nici prea mic, dar nici prea mare... nici prea prea nici foarte foarte!!! ci UN OM !!! Lucru care RAR mai este intalnit in zilele noastre!!! Lucrurile astea ma fac sa imi dau seama ca IMI PLACE sa fiu ... OM, ca imi place sa ajut ( fara sa primesc ajutor inapoi vre-o data sau macar un multumesc ) ... ca imi place ceea ce fac ( ma refer la facultate .. nu la servici ) .. ca imi place sa fiu EU!!!

Pe final .. nu-mi ramane decat sa va urez .. O zi buna ( daca e dimineata .. ) sau o seara placuta... si .. vizionare placuta!!!




... (sa zicem ca) .. nu stiu ce e cu mine in dimineatza asta ...

De unii dintre voi .. IMI E DRAG .. de altii .. imi e scarba ... Probabil si de mine insumi imi e scarba ... UNEORI...

Nimeni nu e perfect! O sa zica unii dintre voi .... si eu o sa zic .. 54-M1 5u6371 4u14 !!!!

Sunt indignat .. suparat ,... de ... IPROCRIZIA unora .. si de indolenta altora ...

Poate-s ipocrit ca scriu despre VOI .. la ora asta .. sau despre MINE!!! 54-M1 5u6371 4u14 !!!!( Din Nou )

E trist ... e trist ca vad din ce in ce mai multi oameni TRISTI in jurul meu .. care ma fac sa fiu la randu-mi... TRIST!!!

NU VREAU SA FIU TRIST !!!

Am nevoie de VOI .. "prietenii" mei sa nu ma lasati sa fiu trist... !!!

DE CE AM AJUNS SA FIM CURVE ?!?

de ce am ajuns sa ne "vindem" ... sa ne "spunem" lucruri pe care vrem sa le auzim ...

daca-mi esti prieten SPUNE-mi in FATA .. BA !!! ESTI UN LACHE !!! Fa asa ca sa iti fie BINE!!!


Da stiu ...


Interesu' poarta fesu' !!!

Auditie placuta!!!



Data: 03 Iulie 2009 – 05 Iulie 2009
Loc de desfăşurare: Parcul Romanescu (pe Velodrom);

“Serbările Timişoreana 2009″ vor avea loc, la Craiova, în perioada 3 – 5 iulie, în Parcul Romanescu, pe Velodrom.
În cadrul celor trei zile de sărbătoare, vor cânta pentru craioveni trupele Vunk, Compact, Zero, Holograf şi Pasarea Colibri.

Programul concertelor la “Serbările Timişoreana 2009″ Craiova este următorul:

Vineri – 3 iulie 2009
14:00 – 16:00 – Conferinţă de presă / deschiderea oficială a “Serbărilor Timişoreana 2009″ la Craiova;
16:00 – 20:00 – Jocuri şi happening-uri;
20:00 – 21:00 – Concert Vunk;
21:00 – 20:00 – Concert Compact;

Sâmbătă – 4 iulie 2009
12:00 – Deschidere eveniment;
16:00 – 20:00 – Jocuri şi happening-uri;
20:00 – 21:00 – Concert Zero;
21:00 – 22:00 – Concert Holograf;

Duminica – 5 iulie 2009
12:00 – Deschidere eveniment;
16:00 – 20:00 – Jocuri şi happening-uri;
20:00 – 22:00 – Concert Best of Pasarea Colibri;

Având în vedere că eu sunt foarte aglomerat sâmbătă şi duminică, voi face tot posibilul pentru a vedea desfăşurarea activităţilor din prima zi, spre a-mi face o idee. Din câte am citit pe site-ul lor oficial, la Constanţa acest eveniment a avut un succes deplin, Constanţa fiind primul oraş în care caravana Timişoreana şi-a început aventura pe 2009! Aşadar, pentru toţi cei care veţi decide să mergeţi acolo, vă doresc DISTRACŢIE PLĂCUTĂ şi BEŢI BEREA CU MĂSURĂ (să stiţi că şi butoaiele tot din categoria “CU MĂSURĂ” fac parte!!). Have fun!



Sursa: Blogu' Lui Lau

Ma simt RECE!
Ca de Gheata!
Respir ... dar ..
Parca, degeaba!!!

E cald afara!
Lumea e Gri!